کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765796612 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319371 | نظرات: 38025
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

اقدام مایکروسافت علیه هکرهایی از کره شمالی

به گزارش سافت گذر، مایکروسافت امروز از طریق یک پست وبلاگی، اقدامات قانونی که علیه یک تیم از مجرمین سایبری صورت داده را با جزئیات تمام منتشر کرد.

مایکروسافت کره شمالی ایالات متحده امنیت سایبری هکر

این گروه خرابکار که Thallium نامیده شده و گفته می‌شود از کره شمالی می‌باشد، از تکنیکی به نام spear phishing (رمزگیری نیزه‌ای) استفاده می‌کند تا اطلاعات مهم و حساس را به سرقت ببرد. Thallium در تلاش بود تا یک ایمیل امنیتی مشابه ایمیل‌هایی که مایکروسافت می‌نویسد، تولید نماید تا وقتی روی آن کلیک شد، اطلاعات محرمانه مدنظر خود را به دست آورد.

آن‌طور که مایکروسافت مدعی شده، اهداف این گروه خرابکار افراد دولتی، فعالین دانشگاهی و نیروهای فعال حقوق بشر بوده که بیشتر آنها در کره جنوبی، ژاپن و ایالات متحده حاضر هستند.

قسمت نگران‌کننده ماجرا آن است که اگر Thallium می‌توانست با روش گفته شده کنترل ایمیل‌ها را دست بگیرد، از روش فوروارد اتوماتیک بهره می‌برد تا حتی پس از تغییر پسورد نیز بتواند به ایمیل‌های آتی دریافت شده توسط اهداف خود هم دست یابد.

این مجرمان سایبری از آدرس rnicrosoft.com استفاده می‌کردند تا شباهت قرارگیری حروف r و n کاربران را به این اشتباه بیندازد که گویا ایمیل‌ها از مایکروسافت ارسال شده‌اند. در نهایت کمپانی مالک ویندوز دادخواستی را تهیه کرد و توانست از پیش‌روی هکرها جلوگیری کرده و حملات آنها را متوقف کند.

مایکروسافت عنوان کرده که این چهارمین گروه از مجرمین سایبری است که علیه او اقداماتی انجام داده‌اند و امید دارد که دیگر خطری کاربران را تهدید نکند اما باز هم هشدار داده پیش از مشاهده ایمیل‌های مختلف لینک‌ها را به دقت بررسی نمایند.

 

 
منبع: phonearena.com 
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 45989 گروه خبری: اخبار امنیت و ویروس منبع خبر: سافت گذر تاریخ خبر: 1398/10/11 تعداد مشاهده: 2121
سافت گذر